Produk


Pek Makanan Ringan Buah Thai Dehidrasi 25GRAM [Halal]
RM6.60


Penerangan :

Diperbuat daripada Buah Mangga Asli 100%

Proses Dehidrasi

Jangka hayat 12 bulan

Sijil Kilang : GMP , HACCP dan Halal Thailand

Produk Thailand

Tanpa Pengawet dan Tanpa Gula

 

PERISA : Mango / Banana / Golden Longan / Pineapple / Strawberry

 

 

Kudapan dengan cara yang lebih sihat sekarang dengan Nana Fruit! Ia adalah 100% buah asli dan bahan mentah terbaik adalah buah-buahan yang baru dipetik dari ladang di Thailand. Kebanyakan produk Nana Fruit tiada gula tambahan kecuali strawberi & mangga dan kesemuanya tanpa pengawet dan bebas gluten.

 

Produk dikawal ketat dan diperakui oleh ISO 9001 : 2000, GMP dan juga Halal. Kualiti dan kebersihan produk Nana Fruit terjamin kerana pensijilan produknya diiktiraf di peringkat global.

 

Produk Nana Fruit sedap dan rasa persis buah asli. Ia sesuai sebagai makanan ringan atau bahan makanan seperti bijirin atau makanan sihat. Mereka sesuai untuk kumpulan yang sedar dan prihatin tentang kesihatan mereka yang mana memakan makanan ringan yang sihat memberi manfaat kepada mereka dengan nutrien semula jadi yang mereka miliki bila-bila masa yang mereka mahu.

 

Nana Fruit Co Ltd juga bertindak sebagai penyokong hasil petani dan syarikat induknya, RK Food Co Ltd merupakan pengeluar terkemuka longan kering di Thailand dan ia dieksport ke luar negara. Nana Fruit berikrar untuk menyokong petani tempatan untuk memastikan buah-buahan tempatan yang segar dibekalkan dan buah-buahan dehidrasi berkualiti tinggi dihasilkan.