Produk


Beg Gimnasium Lelaki / Wanita. Beg Lari Ultralight Kalis Air Pelbagai Fungsi / Sukan Berbasikal / Perjalanan Kecergasan / Beg Pinggang / Tali Pinggang
RM14.80


Penerangan :

Product Code : 11-241-01

 

Kelebihan:

Ö Sangat nipis dan ringan, diperbuat daripada lycra spandeks premium tahan lasak dan bahan kalis air premium, padat dan selesa dipakai.

Ö Material kalis air dan zip memastikan barang berharga anda selamat dan melindunginya daripada peluh, hujan dan kotoran.

Ö Bahan reflektif akan menghasilkan jalur yang boleh dilihat untuk meningkatkan keterlihatan anda pada waktu malam, dalam cuaca buruk atau dalam keadaan cahaya malap (cth berkabus, hujan, bersalji, berangin, dll.).

Ö Poket kalis air memberikan perlindungan bebas untuk telefon, wang tunai, kad ID, kad kredit, kunci dan jam tangan anda daripada air, pasir, habuk dan kotoran.

Ö Panjang tali pinggang berbeza dari 26" hingga 40.5". Tali pinggang larian boleh laras sesuai untuk wanita dan lelaki dari semua jenis kecergasan.

Ö Pouch Fanny Pack bukan sahaja bagus untuk bersukan dan kecergasan, tetapi ia juga bagus untuk kegunaan harian apabila anda tidak selesa untuk membawa sebarang beg.

 

ciri:

- WARNA : SILVER / PINK / BIRU

- Permukaan hadapan adalah kalis air dan peluh; bahagian belakangnya seperti kulit.

- Material tahan lasak, ultra nipis dan ringan.

- Zip, selamat dan mudah dibuka.

- Gancu di belakang boleh melaraskan saiz yang sesuai untuk anda.

- Saiz poket utama: 9.5" x 4.1" (WxH).

- Panjang boleh laras dari 26" hingga 40.5".

- Kapasiti besar, boleh memuatkan telefon bimbit sehingga 5.0", 6.0" dan 6.5" (Nota 8, Iphone 8 plus)