Produk


Bekas Makanan Pelajar Kotak Microwave Tahan Panas Bulat yang Mudah dengan Pemegang untuk Kegunaan Pejabat
RM22.90


Penerangan :

KAPASITI BESAR: Kotak Makan Tengah Hari terma ini mempunyai kapasiti untuk setiap lapisan, cukup besar untuk anda membawa salad, sandwic, makanan ringan, buah-buahan, makanan, makanan buatan sendiri untuk makan tengah hari, bekerja, berkelah dll.

 

BUKTI TUMPAHAN?Di antara setiap petak bertebat yang boleh disusun bertindan terdapat pengedap silikon tugas berat untuk mengunci kesegaran, kebocoran dan bau. Sila ambil perhatian bahawa gandingan antara lapisan adalah ketat untuk mengelakkan kebocoran dan tumpahan.

 

KEKALKAN MAKANAN PANAS: menyediakan pilihan yang sempurna untuk anda menjalankan hidangan anda untuk bekas berkelah. Kotak Makan Tengah Hari Bento Bertebat Bertebat Boleh Ditindan memastikan makanan panas tetap hangat atau sejuk sehingga 3-4 jam. Apabila digunakan bersama dengan beg penebat, kesan penebat akan menjadi lebih baik.

 

PELBAGAI TUJUAN?Kotak bento bukan sahaja untuk bekas makanan kotak makan tengahari, anda juga boleh menggunakannya sebagai beg penyejuk beku atau pemanas makanan, sesuai untuk keperluan ke gim, berkelah dan aktiviti luar yang lain di mana anda ingin makan snek buah yang lazat dan sihat. atau makanan lain.

 

MUDAH DIBAWA?Kotak makan tengah hari kalis bocor ini mempunyai pemegang boleh lipat dan dilengkapi dengan beg makan tengah hari bertebat dan set pinggan mangkuk mudah alih, sesuai untuk berkelah, berkhemah, gimnasium, perjalanan dan juga bagus untuk kegunaan harian di pejabat atau sekolah.

 

Bahan : Food Grade PP + PS

Warna : Biru

Bentuk : Bulat

Saiz : 2 Lapisan

Dimensi : 13.7cm (H) x 13.5cm (D)

Kapasiti: 1600ml

Berat : 318g